Zaupanje se prenese na delovno mesto

pomgrad

V mesecu juniju se bomo že tretjič družili na največjem “team building” dogodku v naši deželi. Kako so športno-kulinarično-glasbeno izkušnjo doživeli zaposleni skupine Pomgrad, nam je zaupal Dušan:

“V skupini Pomgrad med sodelavci že kar nekaj časa širimo zavest o zdravem načinu življenja. V sklopu promocije zdravja na delovnem mestu jih vzpodbujamo k aktivnostim, da naredijo nekaj za svoje zdravje, da s svojo vztrajnostjo in vzgledom eden drugemu dajejo navdih ter voljo za izvajanje kakršnih koli aktivnosti tudi v svojem prostem času. Naš cilj je, da sodelavci prihajajo zdravi v službo.

Poslovnega teka – Business Run LJ, ki se je odvil septembra 2017, smo se udeležili prvič. Dogodek je odlična priložnost za mreženje z drugimi podjetji in tudi znotraj svojega podjetja. Prijavili smo šest sodelavcev, iz katerih smo sestavili eno moško in eno žensko ekipo. Našo skupino so sestavljali sodelavci iz različnih oddelkov, ki nimajo samo istega delodajalca ampak tudi skupni interes po aktivnih tekaških dogodkih. Pri predaji štafetne palice se sodelavci povežemo z zaupanjem, da bo predaja stekla brez napake in to zaupanje se prenese tudi v vsakdanje delovne obveznosti. Vsak se po svojih najboljših močeh potrudi za dobro ekipe in uspešno opravljeno nalogo.

Organizacija je bila na nivoju, vse potrebne informacije na enem mestu, lepo označeni kažipoti (parkiranje, prevzem startnih številk, garderobe in tuširanje, pripravljeni boksi po startnih številkah, da ni gneče pri predaji, zabavno ogrevanje pred startom).

Na presenečenje vseh nas so naše sodelavke osvojile 6. mesto med 38 ženskimi ekipami, sodelavci pa 10. mesto med 69 moškimi ekipami. Bili so navdušeni nad ambientom, »zeleno razgibano« progo in tekmovalnostjo med ekipami, kar se je čutilo kot neka napetost v ozračju, ki je športnega duha napolnila z adrenalinom. Bilo je tudi nekaj sreče z vremenom, ampak bili smo pripravljeni na »vse vremenske pogoje«.

Po uradnem delu podelitve nagrad in priznanj smo »odprli ventile« in se sprostili ob kulinarični ponudbi in glasbenih ritmih mične Severine. Nismo uspeli dolgo uživati, saj »vse lepo hitro mine« in naslednji dan žal ni bila »prosta sobota«, temveč nas je čakal delovni dan. Polni pozitivnih občutkov smo se odpeljali v temno noč proti Murski Soboti.

Ob navdušenem pripovedovanju svojih doživetij na Business Run-u svojim sodelavcem, smo tudi med njimi prebudili športni duh in zato se bomo kot Pomgrad tudi letos prijavili na ta vseslovenski »team building« dogodek.”

Hvala, Pomgrad, da ste z nami delili svojo izkušnjo. Naj navidhne in spodbudi še koga ter kmalu na snidenje! 

Prijavite se lahko tukaj.