S sodelavci na skupinsko športno druženje?

druzenje

Šport nas dvigne, motivira, razveseljuje in aktivira. Ampak šport nas tudi povezuje in zato smo se organizatorji največjega team building dogodka v Sloveniji, Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana, odločili, da povežemo vaše sodelavce, vam omogočimo skupno športno aktivnost in vas dvignemo pod oblake. Skratka, poskrbeli bomo za športni dogodek in vaš nasmeh.

Organizirali bomo 4 brezplačne skupinske športne dogodke, ki bodo vključevali nordijsko hojo in tek, v maju tudi jogo. Dobimo se ob 18.00 pri kotalkališču, v parku Tivoli. Po uvodnem pozdravu in skupinski fotografiji bo šla ena skupina na nordijski pohod po Tivoliju, druga skupina pa na lahkoten rekreativni tek okoli hriba. Lahko računate, da bo pohod trajal približno 1 uro, tekači pa bomo pretekli v dveh skupinah 6 km in 10 km. Vodenje pohoda in teka bo prevzela ekipa projekta Priprave, tako da boste v varnih rokah.

Datumi skupinskega športnega druženja s sodelavci:
– Četrtek, 26.4. ob 18.00
– Četrtek, 10.5. ob 18.00
– Četrtek, 24.5. ob 18.00
– Četrtek, 7.6. ob 18.00
– 14.6. – BUSINESS RUN LJUBLJANA

V športni opremi smo vsi enaki. Dogodek je namenjen vsem naveličanim klasičnih poslovnih druženj, vsem tistim, ki cenijo pristnost, so aktivni ter si želijo nekaj drugačnega. Poslovno okolje še nikoli ni bilo tako sproščeno, zabavno, aktivno in nepozabno.

Moč timskega duha dela čudeže.

Lepo vabljeni na športno druženje s sodelavci!
Dogodek je brezplačen, prijava ni potreba. Če vas prepričamo, povabljeni, da se prijavite na Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana. Vse informacije so na voljo http://businessrunljubljana.si/o-projektu/

PS: Pohodniške palice prinesite s seboj. :)