O projektu

V četrtek, 13. junija 2019, bo Ljubljana gostila četrti Business Run: atraktiven tekaški dogodek z elementi teambuildinga, mreženja, izvrstne kulinarike in vrhunske glasbe.

Za vse site poslovne klasike smo ustvarili dogodek, na katerem lahko pozabite na kravate in visoke pete ter se prepustite duhu službene sproščenosti! Dogodek je namenjen vsem, ki si želijo drugačnega poslovnega druženja in se zavedajo moči timskega duha.

Poslovno okolje še nikoli ni bilo tako sproščeno, zabavno, aktivno in nepozabno!

Prijava

Tek ali nordijska hoja

Business Run se prične v četrtek, 13. junija 2019, v Parku Tivoli.

Štart nordijske hoje bo ob 18. uri, štart teka pa ob 19. uri. Celotno dogajanje, vključno s kulinaričnim in glasbenim delom, se zaključi okoli 24. ure, zato ste lahko brez skrbi, da bi bili naslednje, petkovo jutro v službi nenaspani. Skok iz postelje bodo morda oteževale le boleče mišice.

V športnem delu druženja se boste s svojo 3-člansko ekipo podali na štafetni tek. Vsak od članov ekipe bo s štafetno palico pretekel svoj krog v dolžini nekaj več kot 3 km. Časi vseh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa nagradile.

Tiste, ki vam tek ne diši ali se iz kakršnegakoli drugega razloga ne morete udeležiti štafetnega tekaškega podviga, vabimo, da se nam pridružite na preizkušnji v nordijski hoji. Prijavite se v trojkah, hoja pa traja približno dobro uro. Štart bo za vse člane ekipe istočasen.

Kulinarika in glasba


Po športnem delu se preselimo v halo Tivoli, kjer bomo preživeli preostanek večera. Dogodek bosta obarvala kulinarika gostinstva Jezeršek in vrhunski glasbeni dogodek oz koncert. Letos nas ne čaka zgolj eden glasbeni gost, temveč kar trije. Sanjska trojka, ki bo poskrbela za nepozaben teambuilding dogodek. Osrednji gostji večera, čudoviti Nini Pušlar, se bosta pridružila gosta: Zlatko in Klemen Slakonja.

Šport, posel in zabava. Tekaški dogodek brez primere, kulinarični presežki in glasbena atrakcija!

Prijava