Jamiejeva “Revolucija prehrane” za vse tekače

business run_novica catering

V letošnjem letu smo v sodelovanju z Merkur Zavarovalnico za vse udeležence dogodka pripravili prav posebno kulinarično izkušnjo.

Merkur Zavarovalnica že vrsto let sodeluje s hotelsko verigo, v katero spada tudi luksuzni rovinjski hotel Lone. Ta se ponaša s posebno wellness linijo »Revolucija prehrane«, ki je zasnovana po načelih in smernicah svetovno znanega kuharja Jamie Oliverja. V ta namen so svoje kuharje na čelu z Janom Medakom šolali na Jamiejevi akademiji. Jan, mlad, perspektiven in k perfekcionizmu nagnjen kuhar, bo po zaključku štafetnega tega v Hali Tivoli v sodelovanju s Kulinarično hišo Jezeršek pripravil 4 obroke za vse utrujene tekače.

Vsi obroki bodo pripravljeni v skladu s smernicami »Revolucije prehrane«, po originalnih receptih kuharskih mojstrov Jamie Oliver Food Foundation.

Bi po teku svoje telo želeli okrepčati s tortiljo s piščančjim mesom, pisano papriko, paradižnikovo salso in avokadom? Ali raje kremno grahovo juho z meto in popečeno kruhovo rezino? Se posladkali s čokoladno peno s suhimi slivami? Oddaj svoj glas in odloči, kaj si želiš okusiti na edinstvenem Business Run Ljubljana!