Druga edicija vrhunskega timskega doživetja

business_run_2016-262

Lansko leto smo prebijali led. Ko smo si v Sport Media Focus zastavili izziv, da organiziramo prvi dogodek Business Run Ljubljana, smo vedeli, da lahko ne bo. Ljubljana, pravzaprav celotna Slovenija se ponaša z visokim številom tekaških prireditev. Skoraj bi lahko rekli, da smo tekaški in ne (zgolj) smučarski narod. A verjeli smo, da nam bo uspelo.

.
Po vzoru, kot to počnejo v tujini (z najdaljših stažem organizacije tekaško-kulinarično-glasbenega dogodka, več kot 15 let, se ponaša Graz) in našimi lastnimi idejami, kako dogodek prilagoditi slovenski, tekaško zasičeni sceni, smo skočili v vodo.
V začetku septembra, ko se življenja po poletnih razvajanjih počasi vračajo v ustaljene tirnice, smo v Tivoliju že prvo leto uspeli zbrati več kot 800 ljudi. Tekačev, nordijskih pohodnikov, privržencev dobre zabave in izvrstne kulinarike.

.
Ogrevanje in štart sta bila nora: pokalo je od evforije in pozitivne energije in ko so se ob spremstvu »Run to the hills« trojke slovenskih podjetij podale na 3,5 km dolgo traso po Tivoliju, smo tudi organizatorji zavriskali od sreče.

.
A to ni bil konec. Dogajanje se je preselilo v Halo Tivoli in Merkur Zavarovalnica Business Run Ljubljana je doživel še svoj drugi vrhunec. Ob kulinaričnih poslasticah Jezeršek Catering smo se okrepčali in dočakali nastop hrvaške glasbene zvezde, legendarnega Gibonnija. Občutek povezanosti po tem, ko smo se skupaj potili, ko so se spletle (še) tesnejše timske veze, navezali novi poslovni kontakti, je pod odrom ustvaril vzdušje, ki ga ne bomo nikoli pozabili. Če vam zaupamo, da je Gibonni za 45 min podaljšal svoj koncert, se po barskih mizicah sprehodil čez dvorano, na odru zapel in zaplesal z udeleženko, potem si lahko predstavljate, da je bilo v dvorani vzdušje naelektreno in, še enkrat, noro.

.
Letos ne bo nič drugače. Ekipa Sport Media Focus se bo še enkrat znova potrudila, da četrtkovega popoldneva in večera, 21. septembra, ne boste pozabili zlahka. Ne samo zaradi kraljice Severine. 😉

.
PRIJAVI SE!

BusinessRunLjubljana2017_FB_1200x1200px-MISLI_007 (002)